Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Company exigeix ​​a Armengol que planti cara al Govern espanyol perquè no es toqui el descompte del 75%

38699

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, exigeix ​​a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que planti cara al Govern espanyol perquè no es toqui el descompte del 75%. «El ministre Ábalos intenta retallar-lo o directament eliminar-lo i no renunciarem al que vàrem aconseguir amb el president Rajoy», ha afirmat.

Les declaracions de Company es produeixen després de conèixer un informe de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) en el qual s'estima que el preu dels vols entre les Balears i la península s'ha encarit de mitjana un 22% des que el descompte de resident es va elevar al 75%. Un fet que el president dels populars atribueix a dos factors. D'una banda, «a l'abús dels companyies aèries» i, de l'altra, a la «falta de control i inspecció dels Governs de Sánchez i d'Armengol, que són els responsables de fiscalitzar l'acció de les companyies aèries perquè tenen les eines per fer-ho».

El president del PP creu que el Govern espanyol està «cercant tots els subterfugis per justificar una rebaixa del 75% de descompte que va aprovar el Govern del PP el 2018 i que es aquest informe de la CNMC podria ser utilitzat com un argument més per a justificar una retallada en la bonificació dels residents per viatjar a la península amb avió o vaixell».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.