Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix 'El Pla', una nova publicació del Pla de Mallorca

38733

L'associació Pla de Mallorca XXI ha publicat aquest divendres el primer número d''El Pla', revista mensual que donarà compte de tots els esdeveniments importants que tenguin lloc a aquesta comarca conformada per 14 municipis. «Ens nodrirem de les nostres idees i de les que ens feu arribar, sobretot a través dels periòdics que ja existeixen en els pobles», escriu a l'editorial de la revista el president de l'entitat, Mateu Ginard.

«En aquest primer número hem volgut recollir les iniciatives més rellevants que impulsen els ajuntaments per lluitar contra els impactes negatius del coronavirus», afegeix. A més, aquest número zero d''El Pla' inclou entrevistes i articles d'opinió i anàlisi. D'ençà que la revista 'L'Observador del Pla de Mallorca' va deixar de publicar-se l'any 2011, no existia cap publicació que abasti els 14 municipis de la comarca.

Pla de Mallorca XXI és una associació creada el març de 2020, per una trentena de persones vinculades a la comarca. És una entitat amb voluntat de ser un observatori de referència sobre el Pla de Mallorca, un projecte col·lectiu per a reflexionar i proposar idees per al futur del Pla, amb perspectiva històrica, col·laborant amb les institucions públiques i les entitats privades i socials que hi fan feina en tots els pobles de la comarca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.