Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP demana una pròrroga de sis mesos per a vehicles amb la ITV caducada

38787
El PP demana una pròrroga de sis mesos per a vehicles amb la ITV caducada. | E.P./Arxiu

El PP en el Consell de Mallorca ha demanat una pròrroga de sis mesos de la targeta d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) per a aquells que la tinguin caducada des del 14 de març o els caduqui abans del 31 de desembre.

Segons ha informat la formació aquest dissabte, el Grup Popular en el Consell de Mallorca ha demanat a la presidenta de la Institució Insular, Catalina Cladera, que faci de mediadora amb el Ministeri d'Indústria per a la pròrroga de sis mesos de la targeta de la ITV per a vehicles que la tinguin caducada.

En aquest sentit, el portaveu dels 'populars' en el Consell, Llorenç Galmés, ha recalcat que és «en temps difícils quan des de les institucions s'han de posar les coses fàcils a la ciutadania».

Per part seva, el conseller Mauricio Rovira, ha afegit que «la mesura beneficiaria als qui han fet les coses bé i que no tenen cap culpa del tancament de les plantes de la ITV per la pandèmia de la COVID-19».

D'altra banda, tots dos han explicat que «la mesura que proposen és perquè estigui en vigor fins al 31 de desembre, que sumat a la llista d'espera, que és d'uns tres mesos, s'estaria parlant pràcticament d'un any el poder circular sense passar la ITV».

Quant a les llistes d'espera, els 'populars' en el Consell de Mallorca han conclòs, assenyalant que aquestes «es podrien reduir notablement amb l'obertura de la nova planta a Calvià i amb dues unitats mòbils».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.