Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma s'oposa a l'ampliació de les terrasses i demana concretar aforaments

38857

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha rebutjat aquest dimecres la possibilitat que s'ampliï el nombre de terrasses i la mida de les mateixes i ha demanat a l'Ajuntament que modifiqui l'ordenança per a concretar el nombre de taules, cadires i l'aforament permès en cada terrassa.

Així ho ha expressat l'entitat en un comunicat difós aquest dimecres on argumenta que si s'amplia l'espai de les terrasses, es veurà reduït l'espai públic de pas i «dificultarà molt poder mantenir la distància mínima de dos metres entre persones»

A més, ha assenyalat que, amb previsions d'una temporada sense turistes, «la pràctica totalitat de l'espai disponible i l'aforament» serà per a la ciutadania de Palma.

En aquest context, la Federació sospita que la petició dels restauradors és «un pretext per a poder aconseguir l'ampliació i que quedi per sempre».

«Sol·licitar l'ampliació de les terrasses, des del nostre punt de vista està fora de context, és absurd però sobretot insolidari i molt egoista», ha declarat la Federació d'Associacions de Veïns.

D'altra banda, la Federació s'ha demanat com determinarà l'Ajuntament el 30 per cent d'obertura de taules a cada terrassa si no es va incloure en l'ordenança l'especificació del nombre de taules i cadires per terrassa, com demanava l'entitat.

Finalment, la plataforma ha defensat que les terrasses siguin «un dels elements importants de dinamització de la ciutat sempre dins d'un ordre, respectant les ordenances, el medi ambient, la convivència, la seguretat i la salut de les persones, fugint de l'actual model econòmic basat en la massificació i l'especulació com a única opció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.