Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS reclamarà un canvi de model productiu en el marc del primer de maig

38871

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha confirmat que el partit reclamarà el primer de maig, que se celebra aquest divendres, un canvi en el model productiu a les Balears.

Noguera ha assegurat aquest dimecres que aquest canvi ha de venir amb «una ocupació més digna i menys precària». En aquest sentit, Noguera ha destacat que «la crisi de la COVID-19 ha deixat en evidència la dependència del monocultiu turístic i la fragilitat del mercat laboral».

Per això, segons Noguera, «la qual cosa fins ara, per a molts era una percepció, ara és un fet real i tangible». En aquest context, el coordinador ha apostat per aprofitar «la conscienciació col·lectiva per a fer passos decidits» per a protegir llocs de treball així com impulsar un model capaç de reactivar l'economia «des d'una òptica més sostenible i duradora en el temps».

Noguera també ha avançat que aquest divendres MÉS, «de manera virtual, amb visió analítica i amb l'objectiu de posar les bases d'aquest nou model», emetrà una sèrie d'entrevistes per a donar veu als treballadors de diferents sectors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.