Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El Parlament produeix una sèrie de vídeos per a explicar la història de l’edifici i el funcionament de la institució

38887

El Servei de Comunicació i Divulgació Institucional del Parlament de les Illes Balears posa a disposició de la ciutadania una sèrie de vuit vídeos sobre la història de l’edifici i el funcionament de la institució legislativa. Aquest vídeos es publicaran al canal de YouTube i als comptes d’Instagram i Twitter del Parlament. Aquest dijous s’ha publicat el primer, centrat en una introducció general sobre l’edifici, antiga seu del Círculo Mallorquín.

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha destacat que aquesta iniciativa és «una decisió més perquè el Parlament continuï obert a la societat, també en uns moments complicats com els que vivim a causa de la pandèmia de la Covid-19», i espera que la ciutadania «trobi útil aquesta nova finestra que s’obre perquè tothom pugui conèixer més la seu del poder legislatiu de les Illes Balears».

Al llarg de les properes setmanes, es publicaran set vídeos més que se centraran en la història de les principals sales de la institució: la Sala d’Actes, la Sala Montenegro, la Sala de Passes Perdudes, la Sala de les Cariàtides, la Sala del Senat, la Sala Verda i la Biblioteca.

Aquesta iniciativa cerca ser una eina alternativa a les visites que diàriament organitza la institució, suspeses actualment a causa de la situació sanitària, i se suma a la tasca d’acostar la institució a la ciutadania. En aquest sentit, aquests vídeos se sumarien a la creació de l’audioguia per a telèfons mòbils de la institució, creada fa uns mesos com a eina perquè la ciutadania pugui conèixer conèixer les sales de l'antiga seu del Círculo Mallorquín i el funcionament i organització actual del Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.