Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern aprova la construcció de 53 habitatges protegits a Manacor i Son Servera

38933

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres una despesa de vuit milions d'euros per a construir 53 habitatges protegits a la comarca de Llevant, concretament a Son Servera i Manacor.

Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Pilar Costa, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern. L'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) ja ha començat a preparar les bases per a poder treure a concurs la licitació de les obres perquè puguin publicar-se quan s'aixequi l'estat d'alarma.

La promoció que es construirà a Son Servera constarà de 42 habitatges i aparcaments i s'aixecarà en un solar situat en el carrer del Cos a Son Servera. El valor estimat del contracte és de 6,3 milions d'euros.

A Manacor, la promoció de HPO que es construirà constarà d'onze habitatges, un local i aparcaments al carrer Lleó XIII. El pressupost en aquest cas és d'1,6 milions d'euros. Una vegada adjudicades les obres, l'execució té una durada prevista de setze mesos en el cas dels habitatges de Manacor i de 18 en el cas de les de Son Servera.

L'Ibavi ha reprès la construcció dels nous HPO, que s'havia suspès amb la declaració de l'estat d'alarma, després que s'autoritzés de nou l'activitat el passat 11 d'abril. En aquests moments, s'estan edificant 161 habitatges. La previsió inicial per a 2020 és disposar de 514 habitatges nous acabats o en diferents fases de construcció i altres 71 amb inici de tràmits de licitació, la qual cosa fa un total de 585 nous HPO.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.