Setmanari d'informació local - 138 anys

La Mallorca Film Commission llança un canal amb Filmin per veure obres dels Premis Mallorca de Cinema

La Mallorca Film Commission ha creat juntament amb Filmin un canal específic on es poden veure algunes de les obres presentades en la primera edició dels Premis Mallorca de Cinema, amb l'objectiu de fomentar l'accés a l'audiovisual mallorquí.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, la iniciativa té la voluntat d'estimular ingressos als creadors perquè puguin continuar desenvolupant projectes nous, així com de promocionar l'illa a través de productes audiovisuals.

La institució insular ha recordat que es tracta d'obres audiovisuals realitzades per professionals de Mallorca o bé amb localitzacions o vinculació amb l'illa.

De moment, els espectadors podran veure les obres '*Pullman', '*Ciutat *dels *morts', '*Els *ulls s'*aturen de *créixer', 'Vida i *mort d'un *arquitecte', 'Gaza', '*Background', '*Kyoko', 'Overbooking', 'En vida *teva', 'Woody & Woody' i '*Bittersweet *days'.

Per a les persones que no tenen compte en *Filmin, la Film *Commission ha adquirit codis que permetran veure aquestes obres de manera gratuïta. Els codis s'obtenen seguint les instruccions publicades en qualsevol de les xarxes socials de la Mallorca Film *Commission (Facebook, Twitter o Instagram) i caduquen el 15 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.