Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Segon dia amb només 2 nous contagis per coronavirus a les Balears

De tots aquests casos, actualment hi ha 55 professionals sanitaris que són positius actius. | dBalears/Arxiu

La Conselleria de Sanitat ha informat aquest diumenge que en les últimes 24 hores no hi ha hagut cap mort i els contagis per la Covid-19 ascendeixen a dos.

Així, des que va esclatar la pandèmia, 2.041 persones han donat positiu per coronavirus a les Balears amb prova PCR, dels quals 1.594 han aconseguit curar-se. El total de morts ascendeix a 222.

Actualment, hi ha 225 casos positius actius de SARS-CoV-2, dos menys que dissabte, segons les dades del Servei balear d'Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública.

En relació amb la situació assistencial als hospitals, a Mallorca hi ha 112 persones hospitalitzades, 27 en l'UCI. A Menorca, hi ha 5 hospitalitzats (2 en l'UCI) i a Eivissa 16 (4 en l'UCI).

D'altra banda, fins al moment, s'han detectat 355 casos positius entre els professionals que treballen en els centres sanitaris, el 17,4% dels 2.041 casos que s'han detectat en total a les Illes fins ara.

De tots aquests casos, actualment hi ha 55 professionals sanitaris que són positius actius, xifra que representa el 0,3% dels 16.000 professionals que treballen a la sanitat de les Illes. Un total de 107 estan en vigilància activa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.