Setmanari d'informació local - 138 anys

'Nou normals', la nova sèrie d’IB3 que ens prepara per a la nova normalitat

Nou normals és la nova producció de ficció d’IB3 que, en lloc d’estrenar-se a la televisió, s’estrenarà, per primera vegada, a la xarxa social Instagram. El dimecres 11 arrencarà amb l’emissió del primer dels 6 episodis de la sèrie. El diumenge 14 s’emetrà íntegrament a IB3 Televisió.

Nou normals, creada per Ann Perelló i Pau Escribano, és una microsèrie que segueix el format de fals documental humorístic que vol explicar com serà la nova normalitat. Un especial que donarà resposta a totes les preguntes dels nostres dies amb molt d’humor i una mirada molt sincera al surrealisme d’aquesta situació: Com ens desconfinarem? Com hem d'actuar? Com va això de les fases? A la tercera fase, arriben els aliens? I si no vull sortir de ca meva? Ens donaran un diploma quan s'acabi?

La microsèrie segueix el relat creat per Ann Perelló i Pau Escribano amb la websèrie2021 que es va convertir en la revelació durant el confinament. Ann Perelló és actriu i Pau Escribano, director i guionista. Varen quedar confinats a una casa de Capellans, a Muro, i allà crearen la sèrie del confinament, 2021, i la de la nova normalitat, Nous normals, que s’estrenarà a IB3.

Pau Escribano és director i guionista. Ha dirigit Crackòvia, subdirigit Todo Es Mentira i ha estat guionista de Polònia, LateMotiv o Està Passant. Als seus curts, que han participat en nombrosos festivals internacionals, mostra la seva passió per conjugar humor amb ciència ficció, com és el cas de 2021.

Ann Perelló és actriu. Ha protagonizat films com Otel·lo o Amor Tóxico pels quals ha estat premiada com a millor actriu en diverses ocasions. A TV ha protagonitzat Hotel Bellavista d'IB3 TV i ha format part, entre d'altres, del repartiment de Merlí (TV3 i Netflix), Treufoc o Ebre i té pendent d'estrena Nasdrovoia (Movistar TV/Globomedia) i La que se avecina (Telecinco/Contubernio).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.