Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB veu amb «preocupació» la decisió de mantenir el pont de L'Argentina i tomar el de Rafal Rubí

El GOB ha assegurat aquest dilluns que el recent anunci del Consell Insular de Menorca de mantenir el pont de L'Argentina i derruir el de Rafal Rubí «és acollit amb escepticisme i preocupació» per l'entitat ecologista.

«Es fa necessària una actuació coordinada i urgent entre departaments amb l'objectiu de resoldre adequadament aquesta situació», han manifestat. Des de l'organització han recordat que fa cinc anys que les obres del tram de la carretera general entre Maó i Alaior es van paralitzar. «Des de llavors, la voluntat política d'eliminar les construccions no s'ha traduït en fets constatables», han indicat.

En concret, el GOB ha mostrat la seva preocupació per l'anunci del Consell de Menorca de mantenir i finalitzar el pont de la urbanització L'Argentina «sense esperar a conèixer la valoració paisatgística sobre la base de la normativa que ha posat sobre la taula legal el tema del paisatge».

«Els enllaços de Biniai, Rafal Rubí i L'Argentina varen ser els que van mobilitzar a la gent, perquè es troben en sòl rústic i tenen un potencial d'ús transversal que no justifica una estructura a doble nivell», han subratllat. «No ho tenien abans i no ho tenen ara», han afegit.

L'entitat ecologista ha finalitzat assegurat que volen veure «gestos clars d'una nova concepció del desenvolupament, decisions que mostren una aposta clara per la sostenibilitat i per agafar camins que abandonin el vell model», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.