Setmanari d'informació local - 138 anys

El TSJIB desestima el recurs de la promotora de ses Fontanelles

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) ha desestimat aquest dijous el recurs de l'empresa Unibail Rodamco contra la decisió del Govern de no autoritzar la instal·lació d'un centre comercial de 50.500 m² en ses Fontanelles. Així mateix, cal destacar que la promotora encara pot interposar recurs.

D'aquesta manera, el Tribunal avala l'actuació de la Direcció General de Comerç, en 2018, de denegar l'autorització autonòmica per a la gran superfície, que es pretenia situar en el sector conegut com 'ses Fontanelles I', en el terme de Palma. El fonament del Govern per a no autoritzar aquest equipament va ser que els terrenys no estaven classificats com a sòl urbà, ni tampoc tenien la condició de solar.

La Sala assenyala que no es discuteix que els terrenys no comptaven amb la classificació requerida, sinó que l'empresa al·legava que existia «vici de desviació de poder i discriminació» en relació amb una empresa competidora. El Tribunal considera que aquests arguments no han quedat acreditats.

«Perquè aquesta tesi fos acceptable hauria d'haver-se justificat, almenys, que les obres del projecte d'urbanització van finalitzar realment en algun moment. I la veritat és que les obres no han finalitzat mai, ni tan sols avui dia, com és notori», subratllen els magistrats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.