Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco demana a Cort que «aparqui temporalment» el projecte de tallar el trànsit de Nuredduna

L'Associació del Petit i Mitjà Comerç (Pimeco) ha expressat la seva disconformitat amb el fet que es destinin tres milions d'euros a tancar al trànsit el carrer Nuredduna i ha demanat a l'Ajuntament de Palma que inverteixi aquests fons en la dinamització i el foment del comerç.

Pimeco ha demanat a Cort que «no posi les coses més difícils» al petit comerç en un moment en què ja viu una «situació molt complicada i que aparqui temporalment el projecte». El president de la patronal, Toni Fuster, ha explicat que el petit comerç viu «moments molt difícils» provocats per la crisi de la Covid-19.

En aquest sentit, ha assenyalat que «no és moment» de complicar les coses encara més als comerciants de la zona de Nuredunna, «fent-los viure unes obres durant catorze mesos», ja que, ha afegit, les obres dificulten «molt» les vendes. Fuster ha expressat la seva preocupació sobre si els comerciants d'aquesta zona «podran sobreviure a catorze mesos d'obres» coincidint amb la crisi econòmica.

Així, Fuster ha demanat a l'Ajuntament que «aparqui temporalment el projecte i destini els 3 milions d'euros a ajudar al petit comerç». A més, ha recordat que el projecte que el consistori té previst iniciar «no està consensuat amb els veïns ni amb els comerciants de la zona».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.