Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi veu «absolutament positiu» el pla pilot de turisme però creu que «el Govern espanyol l'està dinamitant»

La portaveu d'El Pi al Parlament, Lina Pons, ha considerat com a «absolutament positiu» el pla pilot turístic, que s'ha posat en marxa aquest dilluns a les Balears, però ha opinat que «el Govern espanyol l'està dinamitant amb l'obertura a tot, o gairebé tot, l'espai Schengen a partir del 21 de juny».

Segons ha informat la portaveu d'El Pi al Parlament, aquest dilluns a la roda de premsa prèvia a ple d'aquest dimarts, «aquest pla pilot turístic és prioritari per a començar a reactivar l'economia i activar el motor de les Balears, que agradi o no, és el monocultiu turístic».

No obstant això, ha matisat, «és també un pla que el Govern espanyol ha tardat molt a aprovar i creim que l'està dinamitant amb l'obertura de tot, o gairebé tot, l'espai Schengen a partir del pròxim dia 21 de juny».

En aquesta línia, ha advertit la portaveu parlamentària d'El Pi, «si el Govern ha fet aquest pla pilot per a veure com funciona l'obertura al turisme, preveient controls a 10.900 turistes però, després de l'anunci de l'obertura d'Espanya a Europa el proper dia 21 de juny, per altra banda ens entren 30.000, ens demanam com ho pensa fer el Govern espanyol».

«Creim, per tant, que és un exemple més de la improvisació i incertesa que ha mantengut el Govern central en la seva presa de decisions durant aquest temps», ha afegit Pons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.