Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma reobre dilluns els 177 jocs infantils de parcs i places

40711

L'Ajuntament de Palma obrirà dilluns dia 22 de juny els 177 jocs infantils ubicats a diferents parcs i espais de Palma que han estat tancats d'ençà que es decretà l'estat l'alarma.

Així, des de dilluns, l'àrea de Parcs i Jardins del departament d'Infraestructures ha planificat les desinfeccions i neteges diàries dels diferents elements que conformen els jocs infantils, amb especial atenció a les superfícies de contacte més freqüent, tal com estipulen les condicions decretades pel Govern per poder reobrir els jocs infantils. Tal com ha detallat aquest dissabte el Cort, l'ús dels jocs infantils no estarà permès mentre es realitzin les tasques de neteja i desinfecció.

A Palma hi ha un total de 177 jocs infantils distribuïts en zones verdes, parcs i places. Així, s'ha organitzat la neteja dels 1.500 elements que conformen aquests espais i que inclouen tant engronsadores, tobogans, jocs com altres elements de zones de descans com bancs o papereres.

Aquests espais comptaran amb una senyalització específica de les mesures de seguretat amb motiu de la Covid-19 que cal seguir a les àrees de jocs infantils. Així, es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres. Així mateix, es recomana a pares, mares i tutors que els infants es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l'estona de jocs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.