Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] L'Institut d'Estudis Eivissencs celebra la Nit de Sant Joan en línia

L'Institut d'Estudis Eivissencs (IEE) ha celebrat en línia, a través de les xarxes socials, la Festa de la Nit de Sant Joan amb la lectura d'un manifest. A més, han presentat la cançó guanyadora del Concurs Cançó de Sant Joan 2020 'Foguera', de Miquel Tur.

Al manifest han destacat que, per primera vegada en 50 anys, no han pogut fer la celebració presencialment. «Aquest és un any per reflexionar, encara més, sobre cap a on volem que vagin la nostra llengua, la terra i la cultura», han remarcat.

L'IEE ha aprofitat l'ocasió per a convidar a reflexionar sobre la situació del català: «La llengua catalana està encara molt lluny d'assolir la plena normalitat, però la dreta més reaccionària la torna a atacar gairebé cada dia, i ens vol negar el dret, reconegut per les lleis, a emprar el nostre idioma en les relacions amb qualsevol institució pública. Un dret que, de totes maneres i en àmbits molt diversos, no sempre és respectat. Encara avui usar el català amb normalitat a segons quins llocs pot arribar a causar problemes. Per què els incomoda la nostra llengua?».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.