Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera celebra l'inici «molt bo» de l'activitat turística a causa de l'arribada de visitants de les altres illes de les Balears

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha reconegut que estan tenint un «inici molt bo» de l'activitat turística a causa de l'arribada de visitants procedents d'altres illes de les Balears, el que els ha ajudat a fer un «petit desconfinamiento cap a l'exterior».

Ferrer ha assenyalat que a l'illa també estan vivint la «nova normalitat» amb «molta precaució». Així mateix, ha explicat que es va «molt a poc a poc» pel que fa a l'obertura d'establiments, tenint en compte que s'han canviat les dates per a la mobilitat del turisme internacional, amb el qual molts hotelers havien preparat les seves obertures per al primer de juliol.

La presidenta ha recordat que tots els ciutadans de les Balears estan «en la mateixa normalitat», de manera que no han temut rebrots amb l'arribada dels primers visitants.

«Ha estat una molt bona notícia que hagin triat Formentera per sortir als primers dies en què ha estat possible, conèixer-nos entre illes i veure l'illa espectacular després del confinament», ha insistit.

«Cal anar amb precaució i cura en tot moment. A nivell internacional, i sobretot en aquests moments, des dels governs cal fer una feina molt important de coordinació perquè en tots els països hi hagi les mateixes normes i es compleixin les mateixes mesures d'higiene i seguretat. Així, seria molt més fàcil complir-les i poder controlar i realitzar el rastreig de contactes en cas d'un rebrot», ha explicat la presidenta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.