Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell posa en marxa un web d'esports per «promoure la proximitat amb la ciutadania»

El Consell de Mallorca ha posat en marxa un nou web d'esports amb la voluntat de millorar el servei que presta a les federacions i entitats esportives i els ciutadans de l'illa i «promoure la proximitat de la institució amb la ciutadania».

Així ho ha comunicat la institució insular aquest dilluns, que ha indicat que en la pàgina s'inclou el catàleg de serveis de la Direcció Insular d'Esports i s'ofereix informació actualitzada sobre subvencions i un calendari complet d'activitats.

A més, aquesta facilita les gestions en línia, que passen a estar centralitzades en la seu electrònica per a agilitar l'accés als tràmits a l'hora de fer inscripcions o sol·licitar ajudes econòmiques. Així mateix, la web quedarà enllaçada a les xarxes socials, amb la qual cosa les famílies, esportistes i entitats podran accedir amb facilitat als àlbums de fotos de cada jornada.

Apartats del web

Al web d'Esports inclourà els blocs de contingut de les 'Activitats', destinades a la ciutadania i a les entitats públiques i privades, així com dels serveis que ofereix la Direcció Insular d'Esports en els àmbits de medicina esportiva i el poliesportiu Sant Ferran.

Dins del bloc 'Activitats' estan la majoria dels serveis i activitats que el Consell duu a terme en l'àmbit de la promoció esportiva en l'esport basi i comunitari-familiar.

Entre aquests es troba 'Esport en edat escolar', que són programes dirigits a centres educatius, ajuntaments, clubs, associacions i altres entitats. Inclou lligues no federades, diades esportives municipals, xerrades i tallers entorn dels valors de l'esport impartits per clubs col·laboradors i esportistes d'elit.

D'altra banda, està l''Esport escolar federat' amb les subvencions destinades a federacions esportives, clubs, i ajudes per a esdeveniments esportius, així com 'Esport per a tots' amb activitats en família de promoció lúdica i reconeixements esportius. Finalment, està l''Observatori Esportiu de Mallorca', un pla de formació i orientació esportiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.