Setmanari d'informació local - 138 anys

Els empresaris de mercats municipals sol·liciten millores a l’Ajuntament

La Junta Directiva de l'Associació d'Empresaris dels Mercats Municipals de Palma, adherida a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM), s'han reunit amb el batle de Palma, José Hila, per sol·licitar millores amb la finalitat d'atreure els consumidors.

PIMEM ha assenyalat que a la reunió, celebrada en un to «cordial i positiu», els diferents membres de la Junta exposaren la situació «complicada».

El president de l'associació Antonio Torrens, ha explicat que «des de l'associació volem millorar per guanyar en posicionament i competitivitat».

Torrens ha recalcat que els mercats necessiten ser «espais oberts» als ciutadans i visitants i on es pugui «fomentar el consum del producte local, de proximitat i de qualitat». «Els mercats han de ser articuladors i dinamitzadors dels barris», ha afegit el vicepresident de l'associació, Jaime Cibrián.

çTambé han plantejat la possibilitat de crear una marca conjunta pels tres mercats de Pere Garau, Santa Catalina i Olivar, acabar amb els plàstics d'un sol ús i la potenciació de l'ús del paper, millores campanyes de promoció i accions als mercats municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.