Setmanari d'informació local - 138 anys

L'aigua, els residus, el consum responsable i la biodiversitat són els eixos prioritaris de les ajudes a l'educació ambiental

L'aigua, els residus, el consum responsable i la biodiversitat són els eixos prioritaris de les ajudes a l'educació ambiental. | CAIB

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) s'ha publicat, aquest dissabte, la convocatòria pública d'enguany per a la presentació de sol·licituds de subvenció per a activitats d'educació ambiental a les Illes Balears a favor d'entitats sense ànim de lucre. Els interessats disposen d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta resolució.

Enguany, la convocatòria està dotada de 100.000 euros, la mateixa quantia que la darrera convocatòria, quan se'n va incrementar el pressupost un 40%. La subvenció per a cada activitat o projecte pot ser d'un màxim del 75% del pressupost previst per a l'activitat o el projecte subvencionat, però no pot superar la quantia de 6.000 euros.

Es poden subvencionar les activitats i els projectes d'educació ambiental que s'indiquen a continuació executats dins el termini comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2020:

- Projectes de sensibilització i informació sobre problemes ambientals.
- Conscienciació destinada a estimular hàbits i conductes individuals i col·lectives més respectuoses amb el medi ambient.
- Divulgació, mitjançant l'elaboració i la distribució de material, sobre els valors i els problemes del medi ambient.
- Formació dirigida als sectors de la societat afectats o implicats en la resolució de problemes ambientals.

Els eixos temàtics prioritaris per a aquesta convocatòria són: l'aigua, els residus, el consum responsable i la biodiversitat.

L'any passat, la Direcció General d'Educació Ambiental i Residus va seleccionar 28 projectes, 10 més que en la convocatòria de 2018. La lluita contra el plàstic va ser un dels grans protagonistes de la darrera edició. Fins a cinc dels projectes seleccionats hi estaven relacionats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.