Setmanari d'informació local - 138 anys

Medi ambient alerta sobre la tala de pins a una finca de la Serra

El Servei d'Agents de Medi Ambient del Govern ha alertat sobre la tala del doble de pins autoritzats en una finca de la Serra de Tramuntana.

Ambient explica que agents han realitzat, durant les darreres setmanes, un reconeixement final a una sol·licitud d'aprofitament forestal a la Serra de Tramuntana, però no dins del Parc Natural sinó dins del municipi de Calvià.

Aquesta actuació és dur a terme enfront de les queixes dels veïns que asseguraven que s'estaven talant molts arbres i que aquesta tala havia provocat l'aparició de plagues forestals.
En concret, l'autorització d'aprofitament forestal era per 1810 arbres, però Medi Ambient ha comprovat que s'han talat 3821, més del doble.

Els agents de Medi Ambient han recalcat que el reconeixement no ha finalitzat. Així, calculen que encara queden dues o tres jornades de feina per comprovar la totalitat de la finca.

Per tot això, Medi Ambient ha confirmat que s'aixecarà l'acta de la denúncia quan acabi el reconeixement, ja que han detectat el doble d'arbres talats que els autoritzats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.