Setmanari d'informació local - 138 anys

A partir de dilluns s'incrementen les freqüències de bus en els nuclis turístics

A partir de dilluns s'incrementen les freqüències de bus en els nuclis turístics. | dBalears/Arxiu

Demà dilluns 3 d'agost entra en vigor una modificació d'horaris de línies del bus interurbà. D'una banda, i com a resposta a l'increment en el nombre d'usuaris constatat en les darreres setmanes, s'amplia l'oferta de servei a les líniessegüents: Port d'Andratx – Palma (L102), Platja de Muro – Alcúdia – Palma (L351),Costa dels Pins – Palma (L412), Tolleric – Palma (L520).

De l'altra, s'amplien o restableixen línies habituals de temporada d'estiu amb l'objectiu d'oferir de cobertura de transport públic a nuclis turístics fins ara desproveïts de servei. És el cas de la línia 441, amb noves freqüències per recuperar la connexió entre Cales de Mallorca i altres punts de la costa de llevant; el de les línies 471 i 472, restablertes per tornar a oferir servei des de Cala Rajada fins a Cala Mesquida, Font de sa Cala i Canyamel; i el restabliment de la línia 353 entre Can Picafort i la Platja de Formentor.

També es modifiquen els horaris de pas per parada a les línies Can Picafort – Port de Pollença (L352), Can Picafort – Palma (L390), Son Serra de Marina – Can Picafort (L392) i Can Picafort- Estació d' Inca (L395), amb l'objectiu d'ajustar-se al nou itinerari per Can Picafort-Son Bauló que entra en vigor també dia 3 d'agost.

Actualment la demanda del bus representa un 26% si ho comparem amb el mateix període de l'any passat. Per a més informació d'horaris o sobre altres mesures relacionades amb el transport públic interurbà podeu consultar la web www.tib.org.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.