Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Objectes per decorar en una festa

Des de la il·luminació fins a la pipa de la qual podem trobar aquí alguns models barats i molt interessants, tenim la possibilitat de trobar una àmplia varietat d'objectes per decorar en una festa, però per descomptat hem d'aprendre a enfocar-ho de forma adequada amb l'objectiu de garantir els millors resultats i una experiència inoblidable per a tots els assistents.

Temàtica de la festa

El primer i més important a l'hora de decorar una festa és tenir en compte el tipus de celebració i la temàtica que tenim entre mans.

Això és el que ens donarà peu a la possibilitat de triar entre un ventall específic d'objectes que seran els que ens ajudin a crear una festa totalment diferent, original i per descomptat també exclusiva.

Tenim la possibilitat d'organitzar des de festes d'aniversari fins a festes de comiat de solter per als nostres amics, festes de benvinguda, de comiat per als que marxen, festes ocasionals de cap de setmana o festes d'estiu i un llarg etc, i en cada cas, cadascuna d'elles haurà d'optar per una organització i per un tipus de decoració més específica.

Dins el tipus de festa que organitzarem, també és important estudiar la temàtica, és a dir, hem de tenir en compte si volem que sigui una festa informal o formal, si volem enfocar en un tema específic com pot ser una època històrica determinada, una pel·lícula, personatges de cinema i televisió, músics concrets o estils musicals, i en general quina és la forma que li volem donar, ja que a partir d'això serà molt més fàcil que puguem determinar els objectes que encaixaran millor en ella.

Els millors objectes per decorar en una festa

Independentment del tipus de festa i la temàtica que hàgim triat, seleccionarem alguns dels millors objectes per decorar en una festa, tenint en compte aquells que poden ajudar-nos a destacar i crear un esdeveniment o experiència diferent i molt positiva.

La 'caximba', un article imprescindible per a festes d'adults

Començarem amb alguna cosa que no pot faltar en una festa d'adults i que no és altra cosa que una bona pipa, i és que segurament molts dels convidats gaudiran de l'experiència molt més si els oferim aquesta alternativa que, ben seleccionada, suposarà una inversió petita però serà el centre d'atenció i una de les coses que més recordaran de la vostra festa.

El millor de tot és que tenim la possibilitat de triar entre un ventall molt ampli de models, des d'aquells que valen uns pocs euros fins a altres més sofisticats o de majors dimensions, però en qualsevol cas, totes les 'shishas' tenen alguna cosa en comú, i és que són l'opció ideal per fer d'una festa una cosa única i per descomptat també molt més original.

Globus amb llums LED

Un detall que sempre queda bé en les festes, molt especialment si se celebraran a hores més intempestives, són els globus il·luminats amb llums LED.

Els globus sempre han estat un element fantàstic i que combina a la perfecció en pràcticament qualsevol classe de celebració, però si en el seu interior hi afegim il·luminació LED, llavors vam aconseguir una combinació perfecta que donarà un aspecte molt més interessant, divertit i sofisticat a aquesta experiència.

Pissarres per missatges

Unes simples pissarres poden ser una idea fantàstica a l'hora d'organitzar la nostra festa, i és que és un panell a través el qual els convidats van poder expressar-se, sigui deixant missatges o fins i tot afegint comentaris en relació amb la vostra amistat, l'experiència que estan vivint, etc.

De fet, aquesta idea s'adapta a pràcticament qualsevol classe de festa, incloent-hi de totes les edats i tota mena d'esdeveniments.

Adorns i garlandes per decorar en una festa

Hi ha multitud d'adorns i diferents tipus de garlandes amb les quals podem adornar una festa.

L'important en aquest cas és triar aquells que es vagin a adaptar millor al tipus d'esdeveniment que hàgim organitzat, ja sigui col·locar globus, garlandes, flors de paper, articles de papiroflèxia diferents ... Són tantes les alternatives que tens a la teva disposició que només s'ha de donar una ullada i seleccionar aquelles que encaixin millor.

El llibre de visites, un detall original

El llibre de visites s'ha utilitzat sempre com una forma de conservar un record d'esdeveniments importants, i la teva festa no serà menys.

És per això que et proposem la idea d'afegir-lo a qualsevol esdeveniment especial, creant un lloc comú on tots podran signar i expressar sentiments, idees o aspectes relacionats amb la mateixa celebració.

No oblidis les crispetes de blat de moro

Un bon àpat sempre és part essencial en tota festa, però hi ha alguna cosa que encaixarà en totes i cadascuna d'elles i que no és altra cosa que les crispetes de blat de moro.

Uns quants recipients repartits de forma adequada al llarg de l'espai que utilitzarem pot ser un detall molt agradable que sens dubte satisfarà als convidats.

Idees originals per a la il·luminació

A l'hora d'il·luminar una festa, tenim la possibilitat de triar entre un ventall molt ampli de possibilitats, incloent-hi des dels globus amb il·luminació LED dels que us parlàvem del principi, fins llums amb formes especials, tires de LED i fins i tot fibra òptica, creant combinacions veritablement sorprenents a l'una que útils.

Cartells lluminosos i digitals

Finalment, també et proposem la possibilitat de posar alguns cartells digitals, els quals poden ser interessants per exemple per realitzar comunicats als convidats.

Ja sigui per avisar del moment en què anem a sopar, quan ens anirem a prendre alguna copa, o fins i tot per explicar un acudit o, en definitiva, amenitzar la vetllada, és un recurs original, diferent i que sens dubte no passarà desapercebut.

Tal com podem observar, tenim la possibilitat d'accedir a molts objectes per decorar en una festa, però és molt important que enfoquem la nostra decisió de forma encertada en relació amb la temàtica i el tipus de festa que organitzarem, buscant en tot moment l'exclusivitat a través d'idees originals, divertides i diferents, aconseguint així que sigui un esdeveniment inoblidable per a tots i cada un dels assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.