Setmanari d'informació local - 138 anys

Una organització d'extrema dreta denuncia Antoni Noguera i altres càrrecs polítics per «injúries» a la monarquia espanyola

Foro Baleares ha presentat aquest dijous una denúncia a Fiscalia contra el coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera i el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, pel que han anomenat «injúries» al Rei i a la Corona espanyola, en relació amb declaracions en premsa arran de l'escapada de Juan Carlos I d'Espanya.

La denúncia també es dirigeix contra la presidenta del BNG, Ana Pontón, i la presidenta d'Adelante Andalucia, Teresa Rodríguez. L'escrit lliurat per grupuscle d'extrema dreta a Fiscalia recull expressions de Noguera com «a la família reial s'ha generat una dinàmica de corrupció molt important», entre altres.

De Pere Aragonès recull expressions com «la Monarquia només pot ser corrupta per definició». De Teresa Rodríguez ressenya afirmacions com «Juan Carlos I és un lladre, però el seu fill Felip VI també».

Finalment, també dirigeix la denúncia contra Ana Pontón per manifestacions com «no hi ha encens ni botafumeiro que tapi la podridura de la Casa Reial i no pararem fins que jutgin als Borbons per lladres i per corrupció».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.