Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor un submarinista en un accident a Andratx

42075

Un submarinista de 31 anys ha mort aquest passat diumenge i un altre roman en estat greu després de sofrir un accident mentre bussejaven en aigües d'Andratx. El tràgic succés va tenir lloc entorn de les 15 hores, a la zona de Sant Elm, prop sa Dragonera.

Segons les primeres hipòtesis de la investigació tot apunta al fet que el mort es trobava bussejant i la seva parella l'esperava en la superfície a bord d'una embarcació. En detectar la jove que feia molt de temps que era dins l'aigua va pensar que podia tenir algun problema i va decidir donar la veu d'alarma.

En aquest moment, un altre submarinista va acudir en el seu auxili i va realitzar diverses immersions amb la intenció de localitzar-lo. En un moment donat, el rescatador va albirar el cos de la víctima inconscient i va intentar sense èxit portar-lo a la superfície. Després de diversos intents, el jove es va quedar sense aire i va intentar sortir de l'aigua el més ràpid possible. En realitzar aquesta maniobra, no va realitzar de manera correcta el procediment de descompressió i va resultar ferit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.