Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix 'Coalició per Mallorca' que vol ser «liberal i aconseguir representació a Madrid»

Neix una formació política sota el nom Coalició per Mallorca que vol «fugir d'etiquetes i aconseguir representació a Madrid».

Segons ha avançat Canal 4 «la idea no és nova però mai s'havia fet com ara». En aquest sentit, expliquen que és un «ambiciós projecte polític que podria veure la llum pública a l'octubre». Prenent la idea de Coalició Canària en el moment de la seva creació, en què no hi havia etiquetes i tots els seus membres provenien d'espectres polítics diversos; Coalició per Mallorca pretendre funcionar igual.

«No som regionalistes, fugim d'etiquetes. No volem dividir, al contrari, volem sumar i multiplicar. La ideologia en la coalició que estem preparant no és l'important. Aquí el que interessa és aconseguir un partit que defensi els interessos d'aquí, però no des d'una clau identitària, sinó des dels interessos» explica una font de Canal 4.

Sense personalismes

Coalició per Mallorca neix amb la intenció de ser liberal, transversal i decisiu en el Parlament i en el Congreso. «Si bé partim del municipalisme, no és el municipi el nostre àmbit principal. Respectarem en tot moment la voluntat municipal. No hi haurà ingerències polítiques en aquest aspecte».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.