Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera demana per carta a Armengol PCR per als turistes a un preu taxat

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha enviat una carta a la presidenta del Govern, Francina Armengol, en què li demana mesures per a establir una mobilitat segura amb PCR per als turistes a un preu taxat.

En la missiva, Ferrer mostra la seva preocupació per l'establiment de quarantenes o iniciatives similars per part de països com Itàlia.

Ferrer ha recordat que «des del primer moment» a Formentera han plantejat la necessitat d'abordar un debat per arribar a un consens internacional i establir així un sistema que garanteixi una mobilitat segura, el que serviria perquè els països es protegissin mútuament.

En vista que no hi ha aquest consens i que cada vegada hi ha més països que apliquen restriccions, la presidenta ha proposat «adoptar mesures que, a més de protegir-nos davant de la Covid-19, no resten competitivitat davant dels altres mercats».

Una d'aquestes propostes es refereix a l'obligatorietat de realitzar un test per a evitar la quarantena a la tornada de l'Estat, facilitant les proves als visitants abans de tornar al seu país d'origen, de forma senzilla i a un preu taxat. Això garantiria que els turistes a les Illes no tenguin «obstacles inassumibles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.