Setmanari d'informació local - 138 anys

PIMEM demana «responsabilitat individual i col·lectiva» davant l'augment de contagis de Covid-19 a les Balears

42201

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) ha realitzat aquest dissabte una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva davant l'augment de contagis de Covid-19 a les Balears, que «posa en escac de nou el sistema productiu i de relacions socials» a la Comunitat.

Pimem ha alertat que «la situació econòmica pot empitjorar encara més si la irresponsabilitat d'uns pocs acaba afectant una majoria».

El president de la patronal, Jordi Mora, ha demanat «dures sancions per a aquells que posen en risc l'activitat econòmica, la salut pública i centenars de llocs de treball». «Estam en un moment molt decisiu i no podem dubtar dels protocols, les mesures de seguretat i de l'aplicació d'un règim sancionador», ha declarat.

Per la seva part, el president de la Plataforma Pimes, José Luis Roca, ha assegurat que «falten recursos per a poder fer front a les recerques i protocols de testatge als ciutadans i així evitar la propagació del virus».

El president ha afegit que les mesures dràstiques que prenen alguns països asiàtics «han estat efectives ja que quan s'han detectat casos s'ha produït un confinament ràpid i eficaç i l'en poc temps s'ha pogut tornar a la normalitat productiva".

El problema segons José Luís Roca és «mantenir postures ambivalents que no permeten encarar la situació amb la contundència que mereix aquesta crisi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.