Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern cerca les persones que, entre el 10 i el 14 d’agost, hagin anat al Kiosko Restaurante el Pirata de Formentera perquè es facin una PCR

La Direcció General de Salut Pública i Participació fa una crida a la col·laboració a les persones que, entre els dies 10 i 14 d’agost, hagin anat al Kiosko Restaurante el Pirata, ubicat la platja de Ses Illetes de Formentera, per tal que es facin una prova PCR i es pugui confirmar o descartar una infecció per SARS-CoV-2.

La prova es farà amb cita prèvia i, per a obtenir-la, les persones residents a Formentera i a Eivissa han de cridar al telèfon 608 548 577, entre les 8.00 i les 20.00 hores. En el cas de Formentera, la presa de mostres tendrà lloc al gimnàs de l’Hospital on es tornarà a obrir la UVAC exprés. A Eivissa, l’extracció es farà als espais habilitats que indicaran els professionals sanitaris.

En el cas de residents de Mallorca que hagin anat al restaurant esmentat, han de telefonar al número de la Central Covid, 971 22 00 00, entre les 8.00 i les 20.00 hores. L’extracció es farà als punts que indiquin els professionals.

A Menorca, el telèfon per a demanar cita és el de la UVAC, 681 294 491, i es pot telefonar entre les 8.00 i les 15.00 hores. També aquí l’extracció es farà a llocs ja preparats per a fer preses de mostres exprés.

La crida es fa després que hagin donat positiu vàries persones que feien feina al restaurant esmentat tot i que estaven obligades a complir la quarantena que els havien indicat prèviament serveis sanitaris. Aquest fet va motivar el tancament provisional del restaurant el passat divendres, dia 14 d’agost.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.