Setmanari d'informació local - 138 anys

Tornen a posar en marxa l'hotel Palma Bay per a pacients positius de Covid-19

La Conselleria de Salut i Consum ha informat aquest dimarts que el Servei de Salut ha tornat a obrir l'hotel Palma Bay, del grup Melià Hotels, com a establiment sanitari per a persones que hagin d'estar aïllades a causa de la COVID-19.

En una nota de premsa, han subratllat que, en aquesta ocasió, l'hotel no estarà medicalitzat, sinó que funcionarà com un establiment hoteler amb 250 llits disponibles per a pacients positius de Covid-19 i contactes estrets que no puguin garantir l'aïllament en el seu domicili.

D'aquesta manera, el Servei de Salut podrà garantir l'aïllament dels pacients asimptomàtics, que no necessiten ingrés hospitalari però han d'estar en quarantena durant 14 dies i als qui no els és possible perquè no disposen de domicili o no és adequat per a garantir l'aïllament en condicions òptimes o bé perquè conviuen amb persones vulnerables.

Per tant, es deixaran lliures llits dels centres sanitaris per a destinar-les als pacients que necessitin atenció hospitalària.

Aquest mateix dimarts s'hi traslladaran els primers pacients de Covid-19 des de l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma a l'hotel Melià Palma Bay. Es tracta del trasllat programat en ambulància de 25 pacients autònoms, que s'allotjaran en la segona planta, que disposa de 35 habitacions d'ús individual.

Aquest establiment, que es va condicionar durant la setmana passada, té una capacitat màxima de 250 llits, distribuïts en vuit plantes.

La Conselleria de Salut ha remarcat que, de moment, el sistema sanitari públic i privat de Balears té suficient capacitat per a atendre les necessitats de tots els pacients.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.