Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva ha donat d'alta 30 noves empreses fins al juliol

L’Ajuntament de Palma ha informat aquest dimarts que, entre gener i juliol, PalmaActiva va donar d’alta 30 empreses mitjançant el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE).

Cort ha explicat que el punt PAE de PalmaActiva atén persones emprenedores de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores amb cita prèvia.

La forma jurídica escollida, varen ser 27 altes com a autònom (90%), i les tres altes optaren per formar una Societat Limitada (10%). La mitjana d’edat de les persones que donaren d’alta les empreses fou de 39 anys.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha remarcat que les dades són molt similars a les de l’any passat, quan en el mateix període es donaren d’alta 36 empreses.

Així, ha assenyalat que, durant el confinament, les altes baixaren el 92%, però des del desconfinament, entre els mesos de maig i juliol, s’han tramitat un 88% més d’altes.

Durant aquest període comprès entre gener i juliol, el personal tècnic de Palma Activa ha tramitat en total 59 expedients i ha atès 148 consultes.

En concret, els Punts d’Atenció a l’Emprenedor s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

El PAE de PalmaActiva ofereix, entre altres serveis, informació general sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de Seguretat Social, ajudes i incentius vigents per la creació d’empreses i la tramitació del cessament telemàticament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.