Setmanari d'informació local - 138 anys

PIMEM: «Ningú no ha mirat pel turista que és qui realment genera treball»

Davant l'anunci del Govern espanyol de liderar un pla per recuperar el turisme, el president de l'Associació de Petits i Mitjans Hotels de Mallorca de PIMEM, Juan Manuel Ordinas, ha estat molt taxatiu: «Els mercats emissors han perdut la confiança en el nostre destí per desídia institucional i incapacitat de llançar missatges sobre les mesures adoptades per a garantir la seguretat dels nostres turistes».

Per a Ordinas, tant el Govern espnyol com l'autonòmic, «no han estat proactius en combatre els dubtes i la desinformació que han rebut els mercats emissors sobretot, pel que fa a les dades i mesures que s'han aplicat a les Balears».

I és que per a Ordinas, «dels turistes no s'ha preocupat ningú, tot ha quedat en mans de campanyes de com havia d'actuar la societat de manera col·lectiva i individual per a no propagar el virus». «Aquesta estratègia no només és insuficient, és que no arriba a qui ha de nafrar, provocant que qui ens proporciona treball no hagi vist les institucions bolcades a explicar i protegir el nostre visitant», assegura Ordinas.

El president ha remarcat que «qui sí ha traçat una estratègia comunicativa i, ha donat bons resultats, ha estat Canàries que ha llançat missatges constantment als mercats sobre la seguretat de les seves illes i per als turistes que les visiten».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.