Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor el primer metge amb Covid-19 a les Balears

El metge Bernd Kablitz, que exercia en diversos hospitals de Mallorca a més d'una consulta particular, ha mort aquest dimarts després d'haver donat positiu per coronavirus, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria de Salut.

Es tracta del primer facultatiu en actiu que mor a les Balears després d'haver donat positiu per Covid-19.

En un comunicat, el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) ha lamentat profundament la mort i ha traslladat les seves més sentides condolences als seus familiars, amics i companys de professió.

Segons han explicat, Kablitz va donar positiu en Covid-19 diumenge passat, després de la PCR que es va realitzar després de presentar simptomatologia lleu, de manera que els metges varen decidir que es mantengués en aïllament domiciliari amb seguiment telefònic.

Després d'un empitjorament sobtat, ha mort per insuficiència respiratòria al seu domicili. Era una persona esportista, competidor en natació i no presentava cap patologia prèvia. Deixa esposa i dos fills petits.

El doctor Bernd Kablitz, especialista en Cirurgia General i Aparell Digestiu, va néixer el 30 de desembre de 1960 a l'estat de Hessen (Alemanya). Es va col·legiar al COMIB al desembre de 2008 per a exercir la medicina privada a Mallorca, atenent principalment pacients estrangers.

En l'actualitat realitzava guàrdies puntuals a la clínica Rotger Quirón de Palma, tot i que tenia la seva pròpia consulta i atenia també en centres privats de la part forana de Mallorca com l'Hospital de Llevant. Tenia fixat el seu domicili a Son Servera.

El COMIB ha convocat per a aquest dimecres, a les 12.00 hores, un minut de silenci davant les portes de la institució col·legial, al Passeig Mallorca de Palma, per a honrar la memòria del primer metge en exercici mort a les Balears a causa del coronavirus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.