Setmanari d'informació local - 138 anys

La Guàrdia Civil ha detingut 23 migrants que han arribat en dues barques a Mallorca

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest dimecres dues barques i ha detingut a un total de 23 migrants, arribats de matinada als municipis de Ses Salines i Santanyí, segons ha informat la Delegació del Govern.

Les dues embarcacions han estat detectades pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE). Sobre les 2.35 hores la Guàrdia Civil del Lloc Principal de Santanyí ha interceptat en una zona pròxima al far de Ses Salines onze migrants homes, suposats ocupants d'una embarcació que ha estat localitzada en les proximitats posteriorment.

Hores després, la Guàrdia Civil ha localitzat una segona embarcació a Cala Santanyí, i han estat interceptades altres 12 persones.

La Guàrdia Civil ha activat un dispositiu de cerca i reconeixement del litoral per si hi hagués més barques i migrants, però de moment no hi ha més detinguts. Des de primeres hores del matí s'ha rastrejat el litoral per aire amb l'helicòpter i també per mar tant a Mallorca com a les Pitiüses per si hi hagués més embarcacions.

Els detinguts han passat a càrrec de la Policia espanyola, traslladats a dependències de Manacor. Es fa càrrec la Brigada d'Estrangeria i se'ls incoarà un expedient de devolució.

Les embarcacions han estat remolcades fins a la Colònia de Sant Jordi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.