Setmanari d'informació local - 138 anys

L'artista Joan Aguiló crea un mural al Mercat de l'Olivar com a homenatge al sector primari

L'artista mallorquí Joan Aguiló està creant des de fa uns dies un mural de prop de 100 metres quadrats al Mercat de l'Olivar i que, com a homenatge al sector primari, representa escenes quotidianes.

El mercat, segons han assenyalat aquest dimecres en un comunicat, pretén reconèixer d'aquesta manera la tasca del sector primari de Mallorca així com el de totes les persones que fan possible que es puguin consumir productes locals, de qualitat i compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Des de l'Olivar han destacat la importància que té el sector primari, tot i ser minoritari, en l'alimentació i en l'equilibri mediambiental de Mallorca.

Així, el mural cerca reconèixer la seva important tasca perquè quedi a la vista, de manera permanent, la tenacitat i dedicació de les persones que duen a terme aquestes activitats.

Aguiló, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona el 2008, ha desenvolupat la seva obra entorn a la identitat local. La seva obra dóna valor als moments quotidians en col·locar-los fora del seu context habitual, oferint visibilitat i importància.

El treball d'Aguiló consta d'una gran diversitat d'art figuratiu en què l'autor plasma de manera singular el pas del temps en els rostres de la gent quotidiana posant l'accent en detalls ocults a simple vista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.