Setmanari d'informació local - 138 anys

Contemplen un inici de curs semipresencial davant la possible presència de casos de coronavirus

Les conselleries d'Educació i Salut estan actualitzant els protocols d'actuació en els centres d'escolars davant la sospita de casos de Covid-19 i l'aparició de contagis i valoren la possibilitat d'un inici de curs semipresencial, segons els escenaris previstos pel departament.

En un comunicat després d'una reunió entre representants dels dos departaments, han apuntat que tot i que la intenció és la de tenir un inici de curs «amb la màxima normalitat possible», l'evolució de la pandèmia i les recomanacions de Salut «marcaran l'escenari».

Segons han explicat, una de les opcions que a hores d'ara està sobre la taula és la d'iniciar el curs amb l'anomenat escenari B, un escenari híbrid de semipresencialitat davant la probable presència concreta de casos o rebrots.

Els altres escenaris previstos per Educació són un de «nova normalitat» i un altre de «tornada al confinament» en funció de l'evolució de la pandèmia.

Segons ha assenyalat la Conselleria d'Educació en un comunicat, representants dels dos departaments s'han reunit aquest dimecres per analitzar l'evolució de la situació epidemiològica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.