Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranz nega que hi hagi «brots d'importància» entre turistes a les Balears

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Balears, Javier Arranz, ha destacat aquest dijous que no hi ha hagut brots d'importància entre turistes que hagin arribat a les Balears.

Així ho ha assenyalat en una roda de premsa per a valorar la incidència de la pandèmia a les Illes i ha subratllat que, entre positius i contactes, els turistes que varen guardar aïllament la passada setmana en els hotels habilitats per a això varen ser unes 35 persones.

El portaveu ha remarcat que «ni els hotels ni habitatges turístics han registrat brots d'importància, el que reforça la idea que les Illes són una destinació segura i mostra que aquestes instal·lacions han guardat i seguit els mecanismes i les mesures de prevenció».

Arranz ha destacat que a les Balears està havent «transmissió social» però que aquesta «no s'està produint entre els turistes».

Arranz ha fet especial èmfasi en la «transmissió generada en reunions i esdeveniments» i ha remarcat la responsabilitat personal del ciutadà per aconseguir frenar l'increment de contagis i no haver d'arribar a prendre determinades mesures.

També ha demanat als organitzadors d'esdeveniments que, tot i que compleixin amb les instruccions relatives als aforaments, controlin les entrades i sortides, que és on poden produir-se contactes i aglomeracions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.