Setmanari d'informació local - 138 anys

Els músics d'Eivissa qüestionen que es permetessin aglomeracions en la visita de Felipe VI i ho comparen amb els concerts

Els músics d'Eivissa han criticat aquest dijous que durant la visita de Felipe VI a l'illa es permetessin aglomeracions que «en el marc d'un concert hauria suposat la seva terminació immediata per part de les autoritats».

Així, l'Associació de Músics d'Eivissa ha enviat una carta a Felip VI en la qual li demanen la seva «presència permanent» en actuacions musicals «com a manera de garantir que els esdeveniments que incloguin música en viu no es vegin truncats».

En l'escrit asseguren que, en el cas dels músics, les seves activitats es desenvoluparien «en un marc de seguretat sanitària».

En la seva missiva, difosa també per xarxes socials, el col·lectiu assenyala que representen els músics de l'illa i que volen fer arribar a Felipe VI la seva petició per participar en una sèrie d'esdeveniments culturals que tenen la música en directe com a principal element en comú.

«La confusió i el pànic causat per les restriccions imposades pel Govern», consideren a la carta, han derivat en una cascada de cancel·lacions de concerts «davant la falta de claredat d'una normativa que pretén redoblar esforços en la lluita contra la Covid-19».

Aquestes mesures restringeixen una activitat que «no ha registrat casos d'infeccions gràcies a la professionalitat i a les mesures de precaució» adoptades per promotors, músics o establiments d'hostaleria, segons han conclòs els músics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.