Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Que no tenguis símptomes no significa que no tenguis Covid. Que siguis jove no vol dir que no et puguis contagiar i acabar a l'UCI»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat aquest dijous a la ciutadania «prudència i responsabilitat» davant l'increment de contagis i «per no haver de tornar enrere» i ha subratllat especialment la necessitat de limitar les trobades socials i familiars per a reduir el risc.

En el seu perfil de Twitter, la cap de l'Executiu autonòmic ha fet una crida a evitar aglomeracions, reduir el nombre de contactes i «protegir-se individualment per a cuidar al conjunt».

Armengol ha subratllat que davant la més mínima sospita de contagi és «imprescindible» l'aïllament i ha ressaltat que, de produir-se, ha de complir-se «de manera estricta».

La presidenta del Govern s'ha referit també al gran nombre d'asimptomàtics i la incidència entre la població jove: «Que no tenguis símptomes no significa que no tenguis Covid. Que hagis donat negatiu en una prova ara, no significa que després no puguis tenir el virus. Que siguis jove no vol dir que no et puguis contagiar i acabar a l'UCI», ha apuntat.

Armengol ha detallat les dades d'incidència del virus a les Balears destacant especialment el descens de la mitjana d'edat així com el reforç del sistema sanitari, que «afronta l'increment de casos més preparat que durant el confinament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.