Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma tendrà, a partir de la propera tardor, el primer supermercat cooperatiu

'Terranostra' és el nom del que serà el primer supermercat cooperatiu de Mallorca, on s'hi podrà trobar, majoritàriament, productes agroecològics, locals, elaborats amb principis d’equitat i sostenibilitat, i a un preu assequible, gràcies a la tasca compartida entre totes les persones sòcies.

El nou supermercat estarà situat al número 24 del carrer d'Alfons el Magnànim de Palma i obrirà a la tardor del 2020, probablement pel novembre d’enguany, i en una primera fase, serà exclusivament un supermercat per a socis, i posteriorment s'obrirà a tothom.

Terranostra és segons els seus promotors, «l’espai d’acció col·lectiva de la cooperativa Laboratori d’Abastiment Cooperatiu fundada el maig de 2020 per un grup de persones que des de fa un parell d’anys treballam per facilitar un nou model de comercialització i consum de productes principalment de proximitat, ecològics i de comerç just».

Cooperativa

Terranostra és una cooperativa. Això vol dir que són els seus socis i sòcies les que en són propietàries i les que prenen totes les decisions sobre el funcionament del supermercat. Regularment hi haurà Assemblees generals per decidir les qüestions més importants. El dia a dia de la cooperativa serà assumit pels diferents grups de feina als quals hi podrà participar qualsevol membre, i pel personal contractat.

Què s'hi podrà comprar?

Terranostra vol cobrir moltes de les necessitats de compra de les seves sòcies, incorporant una gamma de productes variada d’alimentació (fruites i verdures, llets i begudes, pa, pastes, arrossos, cereals, etc.), d’higiene personal, de neteja, etc. En molts de casos s'hi podran trobar productes a pes, i així s'evitaran envasos innecessaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.