Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA reactiva la seva campanya contra les pintades vandàliques a Palma

ARCA reactiva la seva campanya contra les pintades vandàliques a Palma.

ARCA, entitat de defensa del patrimoni, ha tornat a reactivar la seva campanya en contra de les pintades vandàliques a Palma. Des de l'entitat consideren que han obtingut fruits «com són la neteja i el manteniment d'alguns espais públics i alguns altres anuncis que encara no s'han materialitzat. Els esforços han partit especialment d'EMAYA, fet que s'ha d'agrair. Però sens dubte han estat insuficients. El resultat fins ara, i està a vista de tothom, no ha estat el desitjable».

Des de l'entitat varen exigir a l'Ajuntament de Palma, ja fa més d'un any, que aquest problema «s'agafàs com un mal a erradicar de manera urgent». «No basta la implicació d'EMAYA, hi ha d'haver la implicació de tothom», ha assegurat.

Per tant, l'entitat ha decidit reactivar la seva campanya de conscienciació i denúncia, i a partir d'avui, tornaran a fer públiques, amb molta freqüència, «aquelles agressions que es veuen pràcticament a totes les façanes de la nostra ciutat».

ARCA, aquesta vegada, posa el seu focus d'atenció a l'antic Hospital Militar, que actualment és la residència i centre de persones majors Sant Miquel-Oms. «Moltes d'aquestes intolerables pintades vandàliques s'han fet durant les darreres setmanes. Els nostres majors, especialment ara, es mereixen un entorn cuidat».

ARCA demana a Cort que esborri aquestes pintades del carrer Oms «de manera immediata». «Està comprovat que esborrar una pintada vandàlica és la millor manera de dissuadir que se'n facin més», han advertit.

Finalment, des de l'entitat esperen «que s'actuï amb urgència i que no hi hagi l'excusa de si l'edifici és d'una administració o d'una altra. S'ha d'acabar de passar la pilota d'uns als altres perquè qui ho paga és la ciutadania que ha de patir una imatge degradada i desagradable cada dia durant anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.