Setmanari d'informació local - 138 anys

Els casos positius de coronavirus a les residències de les Balears passen d'1 a 23 en tres setmanes

Els casos positius de coronavirus a les residències de les Balears passen d'1 a 23 en tres setmanes. | E.P.

Els casos de coronavirus a les residències d'ancians de les Balears han passat, en les tres setmanes d'agost, d'1 a 23 positius, segons dades de la Conselleria de Salut i Consum.

Així, a principis de mes, concretament el 3 d'agost, la situació a les residències de les Illes era de només 1 resident positiu per coronavirus i 0 nous contagis.

Aquest mateix dia, 259 persones havien superat la infecció i 89 era la xifra de morts. A més, no quedava cap treballador amb contagi actiu en cap residència de persones majors. A les residències per a persones amb discapacitat no hi havia cap cas actiu tampoc.

D'aquesta manera, la situació ha canviat en tot just tres setmanes, ja que actualment hi ha 23 usuaris actius en les residències de majors per contagi de la COVID-19. De fet, de dijous a divendres van passar de 10 a 23 ancians positius.

Els 23 usuaris actius que registren, segons xifres facilitades per la Conselleria aquest divendres, les residències de Mallorca corresponen a tres. Concretament, 21 a Verge de l'Esperança, 1 a Sèniors Montuïri i 1 a Sèniors Can Picafort.

També hi ha 132 usuaris aïllats per sospita de contagi. Quant als professionals, hi ha 18 treballadors positius actius en residències de Mallorca i 2 a Eivissa (Can Blai i Cas Serres). Així mateix, hi ha 89 aïllats per sospita de contagi. No s'ha registrat cap defunció i l'acumulat es manté en 91 morts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.