Setmanari d'informació local - 138 anys

S’eleven a 275 les actes d'infracció aixecades per incomplir aforament, distància de seguretat o ús de màscara

Des de l’inici de la campanya d’inspeccions conjuntes per a vigilar el compliment de la normativa de prevenció derivada de la pandèmia de Covid-19, s’han aixecat un total de 275 actes per l’incompliment d’aquestes.

A més, els equips formats per inspectors de la Comunitat Autònoma i dels consells insulars, i per agents dels diferents cossos i forces de seguretat ja han dut a terme un total de 439 inspeccions.

Pel que fa a l’operatiu realitzat entre els dies 17 i 23 d’agost, s’han dut a terme un total de 42 inspeccions i s’han aixecat actes en 29 dels casos. Les inspeccions s’han realitzat als municipis de Palma, Calvià, Marratxí, Campos, ses Salines, es Mercadal, Maó, Eivissa, Sant Josep de sa Talaia i Formentera.

Per illes, a Mallorca s’han realitzat un total de 22 inspeccions, i s’han aixecat 15 actes, a Menorca s’han inspeccionat 6 locals, i s’han aixecat el mateix nombre d’actes, a Eivissa s’han practicat 13 inspeccions i s’han aixecat 7 actes i a Formentera s’ha dut a terme 1 inspecció i s’ha aixecat 1 acta.

La resolució dels expedients iniciats en aquestes actuacions s’emmarcarà en el Decret llei de règim sancionador per als incompliments de les normes relatives a la Covid-19, en vigor des del divendres 10 de juliol. Les sancions poden arribar als 600.000 € quan es produeixin infraccions molt greus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.