Setmanari d'informació local - 138 anys

El tancament de l'oci nocturn per la Covid reformula la Nit de l'Art 2020, que serà de dia

L'Associació de Galeries Art Palma Contemporani ha transformat aquest 2020 la convocatòria de la Nit de l'Art a causa del tancament de l'oci nocturn com a mesura de prevenció davant la Covid-19, de manera que la cita artística serà de dia.

L'associació ha anunciat el canvi aquest dilluns en un comunicat en el qual remarca que en els darrers anys la Nit de l'Art «s'ha entès socialment com una concentració col·lectiva».

En el context actual, la Nit de l'Art -que enguany arriba a la seva 24a edició- ha transformat les activitats en cites diürnes. Se celebrarà de dimecres 16 a dissabte 19 de setembre i en els propers dies Art Palma farà públic el programa artístic i cultural.

El president d'Art Palma Contemporani, Frederic Pinya, ha subratllat que aquest esdeveniment s'associa «amb l'oci de nit i amb les reunions i aglomeracions de gent, i ara és el moment de treballar amb més responsabilitat que mai».

«Els galeristes prenem partit per a desvincular-nos d'aquesta imatge de diversió associada a la Nit. No podem contribuir a que hi hagi un mínim dubte sobre una cita que l'any que ve complirà les seves noces de plata», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.