Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB convoca concentracions el 2 de setembre per a reclamar «espais i docents»

42407

La Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, convoca concentracions a Eivissa, Mallorca, Menorca el proper dia 2 de setembre, per a exigir a Educació que rectifiqui i aporti els espais i docents necessaris per a reduir ràtios i mantenir la distància de seguretat. Així mateix, la UOB reclama recursos sanitaris als centres per a vigilar la salut, atendre les incidències que es puguin produir i garantir la desinfecció dels espais, així com els docents i mitjans informàtics suficients en cas de passar a escenaris amb ensenyament telemàtic.

Les concentracions tendran lloc a les 19.30 h davant el Consolat de Mar a Mallorca, i a Menorca i Eivissa davant les delegacions territorials d'Educació.

La UOB denuncia que Educació «encara no ha convocat els representants dels treballadors per a negociar l'inici de curs, quan ja ha anunciat reunions amb les associacions de directors Adesma i Adipma, FAPA i patronal de la concertada», i recorda al conseller Martí March que «si continua imposant un inici de curs amb les ràtios abusives de sempre, i sense els recursos necessaris per a afrontar la pandèmia de la Covid-19, convocarà una vaga als centres educatius per al 14 de setembre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.