Setmanari d'informació local - 138 anys

La batalla de Canamunt i Canavall es converteix en una gran acció solidària

42467

Enguany no correrà l'aigua a la batalla de Canamunt i Canavall. «No ens hem intoxicat amb el clorur de dioxigen d'en Trump, ni tampoc hem fet unes canyes amb en Bosé. No, enguany no pot córrer l'aigua, ha de córrer l'aire!», han explicat aquest dimarts els organitzadors.

En aquesta ocasió, han decidit adequar la batalla aquests moments tan complicats enmig de la pandèmia de la Covid-19 i han apuntat que «batallar és també lluitar per demostrar quin és el bàndol amb més seny i compromís».

Per això, fan una crida a la participació en la Gran Batalla Solidària. «Escolliu aliments i veniu a dipositar-los els dies 2 i 3 de setembre, entre les 18 i les 21 h a la paradeta que tendrem preparada a plaça Espanya, amb benefici de la Creu Roja de les Balears», han destacat.

«Canavall, quants carretons omplireu? Canamunt, vos penjareu la medalla dels més solidaris? I no, no cal deixar les prestatgeries buides dels supermercats com els Walking Dead d'uns mesos enrere, que ens coneixem! Que vos diuen de fer una batalla d'aigua i deixau Mallorca eixuta com si fóssiu els 14.840.735 turistes que varen arribar a Mallorca l'any passat (només en avió)! Aportau allò que bonament pugueu, però participau-hi!
I per favor, no vos oblideu d'engalanar els vostres balcons de groc o vermell, vestiu les camisetes de les edicions anteriors i pregonau el vostre orgull canamunter i canavaller arreu!», han explicat sobre la iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.