Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Palma exigeix a Hila l'augment de la dotació de la policia local

42473

El Pi Palma ha exigit aquest dimecres al batle, José Hila, «solucions» per a la policia local i que augmenti la dotació d’agents. El partit considera que l’actual equip de govern ha dut a terme una «gestió nefasta» i critica que «no hi ha prou policies al carrer per a cobrir els serveis».

El president d’El Pi Palma, Josep Melià, ha exigit que de forma immediata es doti els agents dels vehicles necessaris per a exercir la seva funció. En aquest sentit, ha apuntat «que acabi d’una vegada el procés selectiu per a incorporar més 100 policies per incrementar els efectius i que s’agilitzin ja els processos per quan manquin agents de base».

El president d’El Pi Palma ha afegit que «totes les dificultats per rejovenir i augmentar plantilla provenen d'una normativa estatal que el partit del batle no modifica per ajudar els municipis».

Melià també ha reclamat que «s’incrementi la policia de barri i de proximitat». Una petició, ha recordat el president d’El Pi Palma, «que la nostra formació ja va proposar durant la campanya electoral». Segons Melià, «en aquests moments de crisi i incertesa és quan més fa falta tenir la policia motivada i amb els recursos suficients».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.