Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Baleària programa dues exposicions a Palma i Ciutadella de Ramon Pérez Carrió i Rafael Armengol

La Fundació Baleària ha programat dues noves exposicions a Palma i Ciutadella (Menorca) que s'inauguraran els dies 2 i 3 de setembre, respectivament a les sales que l'entitat gestiona en col·laboració amb la Fundació Sa Nostra.

Segons han explicat en un comunicat, el dimecres 2 de setembre s'inaugura l'exposició 'Els Rodes de la Memòria' de l'artista valencià Ramon Pérez Carrió en el Centri de Cultura de Palma Sa Nostra, a Mallorca.

Aquesta obra és una selecció de quadres agrupats en retaules la inspiració dels quals són una sèrie de filòsofs platònics, com per exemple Ramon Llull. Carrió plasma en les seves pintures, la qual cosa ell mateix interpreta de les paraules de Llull i altres pensadors

A Menorca, d'altra banda, el dijous 3 de setembre es presentarà l'obra 'Parelles del Tiepolo' de Rafael Armengol. Serà a la Sala de Cultura Sant Josep de Ciutadella.

Armengol, reconegut artista valencià, i l'obra del qual ja ha visitat la sala de Palma, mostra la seva última seriosa, dedicada al pintor barroc Giambattista Tiepolo.

El valencià representa, mitjançant quadres de gran format i espectacularitat les seves més de cinquanta anys de recerca artística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.