Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana al PSIB-PSOE que convoqui a tots els partits per fer front comú contra la COVID-19

Imatge de la reunió entre El Pi i el PSIB-PSOE. | El Pi

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha demanat aquest divendres capvespre al PSIB-PSOE que convoqui a tots els partits per fer front comú per lluitar contra la COVID-19. La nova direcció de la formació s'ha reunit amb la cúpula del PSIB per reiterar-li la petició d'adoptar les «mesures necessàries» davant la crisi econòmica i sanitària actual i les traslladi al Govern.

El president d'El Pi, Antoni Amengual, ha mostrat la disposició de la seva formació a col·laborar activament en la reconstrucció econòmica i sanitària de la societat illenca i ha reclamat a Armengol «fermesa dels dirigents balears davant Madrid perquè ens arribin els màxims recursos possibles». Amengual ha estat acompanyat a la trobada del secretari general, Tolo Gili, la vicepresidenta, Lina Pons, i el vicepresident, Antoni Salas.

Els dirigents d'El Pi han incidit en què «el pacte de reactivació econòmica i social firmat fa uns mesos és un bon punt de partida i no ha de quedar aturat per interessos partidistes, sinó que el més important és unir-nos amb l'únic objectiu de lluitar per la nostra terra».

Amengual ha deixat clar que «és imprescindible donar suport als ajuntaments que són els que estan treballant més a prop del ciutadà i que han de resoldre els problemes del dia a dia». El president d'El Pi també ha puntualitzat que «aquesta col·laboració no és un txec en blanc».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.