Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca presenta 'Casa', una obra de teatre sobre la igualtat i la corresponsabilitat

Imatge de la representació de 'Casa' a la finca de Raixa. | E.P.

Raixa ha acollit aquest divendres l'estrena i la presentació de 'Casa', una obra de teatre impulsada per la direcció d'Igualtat i Diversitat del Consell de Mallorca i que s'ofereix com a recurs per tal de sensibilitzar cap a la igualtat i la corresponsabilitat.

La presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, va participar en l'estrena al costat de representants d'ajuntaments i d'associacions de dones de l'illa. Cladera va subratllar l'interès de la institució per continuar fent passes cap a una Mallorca «feminista, justa i igualitària».

La presidenta del Consell va convidar els consistoris a què representin l'obra en els seus municipis per tal de «teixir junts la Mallorca igualitària que volem». «Veiem que els qui més sofreixen quan hi ha una crisi són les dones i des de les institucions no podem fer passes enrere en igualtat», va concloure Cladera.

'Casa' (El Somni Produccions) és una peça de microteatre de 20 minuts de durada durant la qual tres dones, interpretades per Catalina Florit, Maria Bauçà i Maria Rosselló, mostren en clau d'humor i des de la diversitat de cadascuna de les cases, la necessitat d'avançar cap a la corresponsabilitat real en l'àmbit de la llar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.